turnare 2
DESPRE NOI
road-4376170_960_720

Despre noi

    S.C. Drumuri si Poduri S.A. a fost înființată în anul 1998, prin reorganizarea Regiei Administrația Județeană de Drumuri si Poduri Ialomita.

   Activitatea principală este realizarea de lucrări de construcții, reparații și întreținere de drumuri si poduri, producere si comercializare de bunuri, prestarea de servicii.

   Alte activități sunt producerea și comercializarea produselor fabricate de societate: asfalt, produse bituminoase, emulsie, nisip, pietriș, prefabricate, dar și închirieri de mijloace de transport și utilaje specifice.

1+
Proiecte finalizate
1+
CLIENTI
1+
de colegi
1+
ANI de experienta

Scurt Istoric

   A fost înființată în anul 1954 și a funcționat ca Direcție Județeană de Drumuri și Poduri (având ca obiect de activitate întreținerea, construcția și repararea drumurilor județene) în cadrul Consiliului Județean Ialomița până în anul 1994 când a fost transformată în Regie Autonoma.

   La data de 01.07.1998 conform Hotărârii Consiliului Județean Ialomița nr. 17/29.05.1998 a fost reorganizată din Regia Administrativă Județeană de Drumuri și Poduri Ialomița în SC Drumuri și Poduri SA - formă actuală. 

   În anul 2009 a fost achiziționată o stație de asfalt (instalație de preparare a mixturilor asfaltice de tip AMMANN - Germania) având o capacitate de producție de 120to/ora.

   Organizarea activităților se desfășoară pe puncte de lucru, formații, loturi și secții, asigurând o acoperire bună în planul teritorial administrativ al județului, cu utilități si capacitați de producție. În acest fel se asigură puncte operative de intervenție în planul administrării, întreținerilor și reparațiilor drumurilor județene, cu eficientă în planul cheltuielilor cu transporturile.